Fra venstre: Hilde Benno Vaage (Vigo IKS), Marianne Ramdal Nesset (Vigo IKS), Øystein Berge-Olsen (HMSREG AS), Øystein Reppesgård (Vigo IKS), Kathrine Steen Andersen, Anne Johnsrud (Afry), Anne Marit Langedal (Afry), Audhild Rygg og Eivind Bakke (HMSREG AS).
Fra venstre: Hilde Benno Vaage (Vigo IKS), Marianne Ramdal Nesset (Vigo IKS), Øystein Berge-Olsen (HMSREG AS), Øystein Reppesgård (Vigo IKS), Kathrine Steen Andersen, Anne Johnsrud (Afry), Anne Marit Langedal (Afry), Audhild Rygg og Eivind Bakke (HMSREG AS).

Vigo IKS seksjon Samferdsel har tildelt kontrakt til HMSREG AS

4
.
5
5
2023

-Gjennom hele prosjektet har Vigo IKS opplevd støtte og et stort engasjement fra fagmiljøene i fylkeskommunene, og dette samarbeidet har vært avgjørende for resultatet, forteller Hilde Benno Vaage, daglig leder i Vigo IKS.

Kjerneteamet har hatt deltakere fra både Innlandet, Møre og Romsdal, Viken, Vestland og Troms og Finnmark. I tillegg har prosjektet vært godt ledet og styrt av prosjektleder Anne Johnsrud. – Takket være dette samarbeidet både før og i prosjektet, markerer vi en viktig milepel i dag ved signering av kontrakt, sier Vaage.

Det kom inn 4 tilbud i anbudskonkurransen, og det er gjort en grundig jobb med evaluering av blant annet ca. 170 brukerhistorier. – Vi er sikre på at HMSREG leverte det beste tilbudet.

-Dette er en stor og viktig avtale for oss, og vi er veldig stolte av at vi nå skal få levere våre tjenester til alle fylkeskommunene, sier Eivind Bakke, daglig leder i HMSREG AS.

HMSREG AS sin kjernevirksomhet er å levere IT-løsninger og tjenester for anstendig arbeidsliv med
rettferdig konkurranse, seriøse aktører og aktiv forebygging av sosial dumping og arbeidslivskriminalitet.

-Gjennom kontrakten med HMSREG får Fylkeskommunene nå et utprøvd verktøy, med nye funksjonaliteter, til å følge opp sikkerhet, helse og arbeidsmiljø (SHA), ytre miljø (YM) og seriøsitet på sine byggeplasser, forsikrer Eivind Bakke. -Vi ser fram til arbeidet med å etablere løsningen i samarbeid med Vigo IKS og fylkeskommunene.

Vigo IKS har på vegne av fylkeskommunen inngått avtale på fem funksjonsområder:

  • Risikostyringsverktøy
  • Rapporteringssystem for uønskede hendelser
  • Rapporteringssystem for ytre miljø (forbruk og utslipp)
  • Verktøy for oppfølging av seriøsitetsbestemmelser
  • Analyseverktøy for utvikling, sammenhenger og trender

-Vi gleder oss til å starte implementeringsfasen sammen med HMSREG. Det vil helt sikkert bli en krevende, men også spennende, prosess, der målet er at alle fylkeskommuner har tatt i bruk HMSREG som et viktig verktøy i 2024, avslutter Benno Vaage.

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.