Snart er alle kunder samlet i HMSREG.com (versjon 3)

30
.
9
9
2022

Gjennom det siste året har stadig flere av kundene på HMSREG blir migrert til og samlet på den nye versjonen av HMSREG.COM.

HMSREG ble utviklet sammen med Oslo kommune fra 2016 og lansert i februar 2017. Etterhvert kom både flere entreprenører og byggherrer til som kunder. Dette førte også til nye ønsker og spesialtilpasninger som ledet til nye versjoner av HMSREG.

 Vi er nå i innspurten for å samle alle kundene på den siste og mest oppdaterte versjonen, både når det gjelder teknologi og funksjonalitet.

  • De tre siste kundene vil migreres fra eldre versjoner i oktober 2022.
  • Den første versjonen av HMSREG som man kunne finne på nettadressen hmsreg.no er lagt nedfra slutten av september 2022.

Har du spørsmål til dine prosjekter eller leveranser i HMSREG eller bruk av HMSREG-appene, ikke nøl med å kontakte oss på support@hmsreg.no.

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.