Raymond Johansen er "skikkelig stolt" - Svart Økonomikonferansen 2023

30
.
3
3
2023

Johansen pekte på viktigheten av å ha et skikkelig verktøy når en har noe som skal oppnås, og videre på kommunens anskaffelse av HMSREG i 2017.

"Det gir til enhver tid Oslo kommune oversikt over hvem som jobber på våre byggeplasser." Alle som utfører kontraktsarbeid på byggeplasser i Oslo kommune registrerer seg inn i systemet med bruk av HMS-kortet. "Dette systemet ga oss synlig innsikt og raske resultater. Avvik på HMS-kortet ble redusert fra 45% til under 5% på noen få måneder."Etter 5 år registreres det 1,3 millioner arbeidstimer i systemet. Johansen pekte også på at "HMSREG gjorde det mulig å følge opp målet om 50% fagarbeidere og 10% lærlinger som nå er oppnådd."Se opptak av den viktige konferansen i sin helhet, eller se Raymond Johansens foredrag om Oslomodellen og hva de har oppnådd (Se opptak fra 2:10:50). Konferansen er arrangert av NTL og Fagforbundet. https://lnkd.in/dwRzeNcy

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.