HMSREG som innovativ offentlige anskaffelse

31
.
10
10
2022

Finansminister JanChristian Vestre var med under lanseringen av Finn løsninger og var opptatt av at noe av de 650 mrd som det offentlige årlig bruker på anskaffelser, benyttes på innovative anskaffelser. Dvs. kjøp av løsninger som løser morgendagens problemer,ikke bare gårsdagens.

LUP lanserte Finn løsninger nettopp for å fremme innovasjonseffekten av offentlige anskaffelser. Her kan man lese historien om hvordan HMSREG ble til og detaljer om hvordan anskaffelsen ble gjennomført.

Leverandørutviklingsprogrammet ønsker å bidra til å øke innovasjonseffekten av offentlige anskaffelser og for å få mer effektive tjenester, næringsvekst og lavere utslipp i følge administrerende direktør i NHO, Ole Erik Almlid under lanseringen. Det er NHO,KS, DFØ, Innovasjon Norge og Forskningsrådet som er programansvarlige og NHO har prosjektlederansvaret for LUP.

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.