Stor oppslutning om HMSREG brukerforum

19
.
4
4
2024

16. april gjennomførte HMSREG digitalt brukerforum med mer enn 150+ deltagere fra byggherrer og entreprenører innenfor bygg og anlegg.

Arbeidstilsynet presenterte nyheter om HMS-kort, informasjonom planlagt pilot for bedre å kunne dele informasjon mellom Skatteetaten og Arbeidstilsynet. Etter innstramninger i innleie-regelverket har de også gjennomført en del tilsyn, mest i forbudssonen (Oslo, Akershus, Østfold,Vestfold, Buskerud), men har funnet få avvik.

RKK Rådgivning presenterte hvordan de bruker HMSREG for oppfølging av spesielt mannskap, oversiktslister og påseplikten når de jobber innenfor SHA-området og som KU på oppdrag for ulike offentlige oppdragsgivere.

Oslo kommune delte hvordan de jobber med HMSREG på tvers av kommunens ulike virksomheter gjennom et kontrollteam de har etablert for oppfølging og bistand, særlig i forbindelse med de konsernovergripende rammeavtalene.

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.