Backe tar i bruk HMSREG

17
.
3
3
2021

Backe Entreprenør AS med datterselskaper tar nå i bruk HMSREG for hele konsernet. Etter pilotprosjekter i noen regioner ønsker Backe å ta i bruk HMSREG for å styrke konsernets innsats for en bedre og mer seriøs bransje innenfor bygg og anlegg.

HMSREG støtter godt opp om tiltakene som Backe har felt ned i sitt arbeid rundt FNs bærekraftsmål, spesielt Backes engasjement for anstendig arbeidsliv og rettferdig konkurranse, sier Tom Ivar Myhre, direktør for Bærekraft i Backe Entreprenør.

Kvalitetssjef Martin Borg mener at HMSREG bidrar godt i entreprenørens satsning på å digitalisere prosesser som gir bedre oversikt over leverandørkjedene, tilhørende mannskap og kvalifikasjoner, samt sikrer etterlevelse av viktige forpliktelser i lov og forskrift. At HMSREG også kan hjelpe oss med å følge opp lønns- og arbeidsvilkår på en effektiv måte som tar hensyn til personvernet ser vi også på som en stor fordel, kommenterer Borg.

Backe har ved flere tilfeller brukt HMSREG hos oppdragsgiver og byggherre, og vi synes det er spennende at de nå ønsker å ta i bruk løsningen på egne prosjekter, sier avdelingsleder Kathrine Steen Andersen.

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.